EXCLUSIVA YOTELE

Gonzo substituirà Jordi Évole com a presentador de 'Salvados'

El periodista, actual col·laborador d''El intermedio', agafarà les regnes de l'emblemàtic programa de La Sexta

evole-gonzo

evole-gonzo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jordi Évole va anunciar ahir a la nit que deixarà de presentar 'Salvados' per iniciar una nova etapa professional a Atresmedia, on s’abocarà de ple en un nou projecte de ‘prime time’. No obstant, l’emblemàtic espai de La Sexta continuarà emetent-se amb un periodista molt conegut com a conductor. Gonzo, actual col·laborador d’'El intermedio', serà l’encarregat d’agafar les regnes del programa, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

El grup de comunicació aposta d’aquesta manera per un perfil similar al d’Évole en la nova etapa de 'Salvados', que des de la seva estrena, fa onze anys, s’ha convertit en un dels bucs insígnia de La Sexta i en un dels espais més transcendents de la televisió, aconseguint entrevistar personatges tan rellevants com el Papa FrancescNicolás Maduro i Julian Assange.

Gonzo, que compta amb una extensa trajectòria en ràdio i televisió, va fer el salt a la popularitat el 2005 com a reporter del mític 'Caiga quien caiga' a Telecinco. Més endavant es va estrenar com a presentador a Antena 3 amb el fallit 'El método Gonzo', espai que va decidir quan va començar a abordar continguts de cor.

El 2010 es va incorporar a l’equip d’'El intermedio' per centrar-se de ple en temes d’actualitat i denúncia com a reporter. El gener d’aquest mateix any es va posar al capdavant de 'Detrás del muro', un documental d’investigació en el qual va fer una radiografia humana de la migració cap als Estats Units.

Évole s’acomiada de 'Salvados'

Notícies relacionades

Per al seu últim 'Salvados', que s’emetrà aquest diumenge, Jordi Évole ha anat a Sant Ildefons, el seu barri natal, a Cornellà, per parlar amb els seus veïns i fer un retrat de com ha canviat el barri aquestes últimes dècades. El periodista parlarà amb persones anònimes que li explicaran històries divertides, emotives i sorprenents.

No és la primera vegada que Évole fa un reportatge sobre el barri. Quan tenia 9 anys, ajudat pel seu pare i un amic d’ell, Jordi ja va fer un documental a Sant Ildefons. En el programa de diumenge es barrejaran aquestes imatges registrades fa gairebé 35 anys amb les rodades expressament per a aquest últim programa de la temporada.

Temes:

Salvados Gonzo