EXCLUSIVA YOTELE

Miquel Fernández serà un dels protagonistes d''El nudo', la nova sèrie d'Antena 3

També s'incorpora al repartiment del nou 'thriller' d'Atresmedia l'actriu Astrid Janer

miquel-fernandez

miquel-fernandez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A poc a poc anem coneixent més detalls d’'El nudo’,la nova sèrie d’Atresmedia  que passarà a formar part de la seva forta aposta per la ficció. Produïda per Diagonal TV, es tracta d’un ‘thriller’ que gira entorn de dues parelles de matrimonis que mantenen una forta amistat fins que es veuen embolicats en un tràgic succés. Un dels marits estarà interpretat per Miquel Fernández, tal com ha conegut en exclusiva YOTELE

El conegut actor, que a més de passar per altres sèries com 'Mar de plástico' i 'Fariña' es va convertir en el guanyador de la sisena edició de 'Tu cara me suena', s’incorpora al repartiment de la primera temporada d’'El nudo’, els capítols del qual tindran una durada de 50 minuts, seguint la línia de la resta de produccions del catàleg d’Atresmedia. A més, com també ha sabut en exclusiva aquest portal, Astrid Janer serà l’encarregada de donar vida a la filla d’un dels matrimonis. 

Aquests dos intèrprets s’uneixen al càsting en el qual també hi ha Natalia Verbeke i Luisa Gavasaavançades per FormulaTV. La primera, donarà vida a la dona del personatge interpretat per Miquel Fernández, mentre que la segona serà la mare d’un altre personatge anomenat Daniel.

Així és 'El nudo’

Notícies relacionades

'El nudo’ arrenca amb un greu accident de cotxe en el qual viatjava el Daniel, un home de mitjana edat que pertany a una prestigiosa família. La seva mare (Luisa Gavasa) i la seva dona esperen notícies mentre comencen a arribar-los informacions desconcertants. 

El detectiu al càrrec de la investigació descobreix que el Daniel, al caire de la mort, no viatjava sol. Amb ell hi havia la Cristina (Natalia Verbeke), parella del Sergio (Miquel Fernández) i amiga íntima de la seva dona, la Rebeca. Els dos matrimonis mantenen una bona amistat malgrat les diferències econòmiques entre ells.

Temes:

Atresmedia