DIVERTIDA ANÈCDOTA

El tremend lapsus de Marta Sánchez a 'La noche de Cadena 100': «¡Gràcies, Cadena Dial!»

L'artista va protagonitzar un dels moments de l'esdeveniment al felicitar l'emissora de la competència

marta-def

marta-def

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dissabte a la nit, els artistes més destacats del panorama musical nacional es van donar cita al Wizink Center de Madrid, on es va celebrar una nova edició de 'La noche de Cadena 100'. Un concert solidari a què van acudir noms com Ana Guerra, Marta Soto, Carlos Baute, Rosana, Morat, Manuel Carrasco o Marta Sánchez, que es va convertir en una de les protagonistes per un tremend i divertit lapsus. 

Notícies relacionades

Al finalitzar la seva actuació amb Baute, l’artista es va acomiadar de l’escenari esmentant una emissora de la competència: “¡Gràcies a Cadena Dial!”. Es va adonar de l’error a l’instant i el va corregir amb confusió: “Ui, a Cadena 100.” “Trending topic”, va fer broma Baute abans que ella acabés la seva intervenció amb un “ho sento”

Una anècdota sobre la qual Marta, recorrent a l’humor, es va pronunciar més endavant al backstage davant les càmeres de Cadena 100: “Abans que em deixeu com un drap brut, ja ho faig jo. ¡Bocamolla! Ho sento moltíssim per una ficada de pota tan brutal. Un petó a Cadena 100, tenim tanta promoció a sobre que... M’he tornat boja”.