PEL SEU POLÈMIC TUIT

Taxativa resposta de Mamen Mendizábal a Miguel Bosé: "Igual t'has passat amb alguna substància homeopàtica"

La periodista de La Sexta no ha dubtat a respondre al cantant pel polèmic tuit que l'ha situat al centre de les crítiques

mamen-bose

mamen-bose

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cap de setmana passat, el nom de Miguel Bosé es va colar en la llista de ‘trending topics’ de Twitter. El motiu no va ser cap altre que un sorprenent tuit en què arremetia contra Pedro Sánchez, acusant-lo de vendre’s primer "a l’independentisme" i després "al ‘lobby’ farmacèutic" per un espot del Ministeri de Sanitat que alerta de la perillositat de les pseudociències. 

Com era d’esperar, no van trigar a arribar les reaccions tant d’usuaris anònims com d’algun rostre conegut. Un dels missatges més aplaudits va ser el de Mamen Mendizábal, que no va dubtar a respondre al cantant: "Si no t’han robat el compte de Twitter és que t’has passat amb alguna substància homeopàtica".

El tuit de la periodista de La Sexta acumula fins ara prop de 900 retuits i més de 3.700 'm’agrada'. Després que un usuari l’acusés de tenir "preferències polítiques", Mendizábal es va defensar en un altre missatge assegurant que "això és ciència, no política".

El polèmic tuit de Bosé

Notícies relacionades

“Pedro Sánchez, ¿per què no proposes llei per tancar bars de tapes? ¡És que perjudiquen molt els grans restaurants! No només t’has venut a l’independentisme, ara també et vens al ‘lobby’ farmacèutic. ¿Per al 28 d’abril estaràs de rebaixes?". Aquest és el missatge que va publicar Miguel Bosé dissabte passat i que el va situar en el centre de les crítiques

El cantant va mostrar el seu desacord per un espot que envia un missatge clar: "No et deixis enganyar per les pseudociències". En el vídeo, una noia acudeix a una botiga per reparar la pantalla del seu mòbil. En lloc de reemplaçar-la, el dependent hi col·loca les mans a sobre i comença a fer una espècie de ritual.

Temes:

Miguel Bosé