VISITA INESPERADA

L'emotiva sorpresa que ha fet plorar Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'

La periodista ha rebut la visita d'Álex Rodríguez, exreporter del programa que ara treballa a Miami

patricia-pardo

patricia-pardo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'El programa de Ana Rosa' no descansa per Nadal, tot i que la seva presentadora sí que s’ha pres unes vacances. I la substituta de la periodista al capdavant del programa, Patricia Pardo, ha rebut aquest matí una inesperada sorpresa per la qual no ha pogut evitar posar-se a plorar. Álex Rodríguez, exreporter de l’espai matinal de Telecinco, ha tornat des de Miami per acompanyar la que va ser la seva companya en aquesta data tan assenyalada. 

Notícies relacionades

"Connectem amb la redacció perquè hi ha una última hora, ¿de què es tracta?", deia Pardo sense imaginar-se que estava donant pas al seu amic. Quan ha començat a parlar, ha reconegut la seva veu i els seus ulls s’han omplert de llàgrimes. "No puc parlar", deia visiblement emocionada abans d’afegir: "Durant tot el matí m’anaven dient que tindria una sorpresa... No m’ho puc creure". 

Minuts després, Álex ha aparegut al plató amb dos torrons casolans que la mateixa Pardo va estar cuinant durant la tarda d’ahir: "Qui m’havia de dir que me’ls portaria el meu Álex". "Vull donar les gràcies a tothom perquè em va molt bé gràcies al que vaig aprendre aquí. Vam entrar junts com a reporters i hem passat tantes coses junts...", ha afegit ell. 

Temes:

Telecinco