RETROBAMENT

Amaia, Alfred, Aitana i Ana Guerra, convidats a la Gala de Nadal d''OT 2018'

Els setze concursants de l'actual edició es reuniran a la gala especial que emetrà TVE

ot-2018

ot-2018

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'OT 2018' afronta la seva gran final aquest dimecres, però no serà l’última vegada que els concursants pugin a l’escenari del ‘talent show’. Tots setze tornaran a reunir-se al plató durant la gala de Nadal que prepara TVE, a la qual també acudiran quatre dels cinc finalistes de l’edició anterior: Amaia, Aitana, Ana Guerra i Alfred. Miriam, per la seva banda, es perdrà aquesta cita perquè està en plena gira. 

Noemí Galera i Manu Guix realitzaran aquest dimarts el repartiment de temes que els concursants interpretaran durant la gala especial, en què, malgrat que hi acudiran tots, tindran un protagonisme especial Alba Reche, Julia, Famous, Sabela, Natalia i Miki, que va quedar a les portes de la final la setmana passada. Tot apunta que cantaran juntament amb els convidats d’'OT 2017', que tindran l’oportunitat de presentar els seus nous singles. 

Notícies relacionades

Durant la presentació de la programació nadalenca de TVE, Roberto Leal ha connectat en directe amb l’Acadèmia per xerrar amb Noemí i els finalistes. "Serà una gala maquíssima i molt emotiva", ha avançat la directora sense donar més detalls per mantenir el secretisme fins demà. El que sí que se sap és que els ‘triunfitos’ cantaran ‘Buenas noches’ i l’himne de l’edició, ‘Somos’

La gala especial d’'OT 2018' serà només un dels plats forts en la programació nadalenca de TVE, que començarà aquest dissabte 22 de desembre amb la retransmissió del Sorteig de Loteria de Nadal'Telepassión', la sisena edició de 'Masterchef Junior', gales musicals, l’especial de cap d’any de José Mota i la Cavalcada de Reis seran altres de les apostes per tancar l’any i donar la benvinguda al 2019.