DUR RELAT

'OT 2018': Natalia s'obre amb els Javis i revela que va patir bullying

La primera finalista del 'talent show' de TVE ha relatat que va ser víctima d'assetjament i insults

natalia

natalia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Natalia es va convertir dimecres passat en la primera finalista d’‘OT 2018’. La de Pamplona va fer ple de deus i va aconseguir una nota de 40 punts, la màxima possible, que li va servir per assegurar-se una plaça a la gala final del 19 de desembre. La setmana que ve defensarà sobre l’escenari el tema ‘Seven nation army’, i mentre preparava el to interpretatiu al costat dels Javis, la jove s’ha obert en canal i ha revelat que va ser víctima de bullying

Notícies relacionades

“M’acolloneix el valor que té la gent per prendre’s la llibertat de ficar-se en la teva vida. No només a les xarxes, que també. Estàs tan tranquil·la passejant amb un col·lega, i de sobte passa un cotxe amb tothom cridant... Aquesta penya,que m’ha estat insultant per missatges, després me la creuo pel carrer, ni em mira i em comença a tocar la botzina”, començava recordant Natalia mentre els Javis escoltaven atentament.

“A la mitja hora, estàs en un parc amb un amic, de sobte te’n vas i veus els mateixos paios posant una cançó teva en alt per ridiculitzar-te. I que després per xarxes et diuen de tot, que canten millor que tu, que ets una puta porca...”, continuava dient l’artista. Els professors, d’altra banda, la van animar a abocar els sentiments que li produeixen aquestes lamentables experiències en la cançó. “Pujaràs en aquest escenari per dir-los: mira on soc”, va assenyalar Javi Calvo.