XARXES SOCIALS

Encreuament de dards entre Jenaro Castro i Xabier Fortes: «Suposo que no hi ha mala intenció»

L'exdirector d''Informe semanal' s'ha queixat a Twitter per un vídeo emès a 'Los desayunos de TVE'

jenaro-castro-xabier-fortes

jenaro-castro-xabier-fortes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jenaro Castro ha utilitzat les xarxes socials per llançar un atac contra la nova direcció de TVE. El periodista, que va estar assenyalat per la falta de pluralitat a ‘Informe semanal’ durant la seva etapa com a director de l’espai, ha mostrat el seu descontentament amb ‘Los desayunos de TVE’ per rescatar un vídeo seu de l’any 1991. 

En les imatges en qüestió, Castro informa d’una notícia relacionada amb Carlos García Juliá, un dels responsables de la matança d’Atocha el 1977 detingut aquest mateix divendres al Brasil. A través de Twitter, els ha fet arribar la seva queixa tant al presentador de l’espai matinal, Xabier Fortes, com a la directora d’informatius de TVE, Begoña Alegría

Notícies relacionades

“Vaja, em treuen a ‘Los desayunos’ donant una notícia de l’ultradretà Juliá el 1991. Cony, Xabier, amb la de notícies que he donat, ¿Havia de ser aquesta? En fi, que jo recordi, de Vox no hi ha imatge meva, Begoña. I em consta que no hi ha mala intenció. Suposo. Abraçada”, ha escrit Castro a la xarxa social. 

Fortes, també director de ‘Los desayunos’, no ha dubtat a respondre amb un irònic missatge: “Cony, Jenaro, estic de pont. No he fet el minutatge, però no tinc dubtes que té tota la justificació informativa. Suposo que vas fer el 1991 com sempre una informació objectiva, ¿o és que no és així? No entenc per tant que et molesti que t’hagin tret. ¡Abraçades!”. 

Temes:

TVE