COMPANYONIA

Toñi Moreno desitja sort a Emma García: "Som de la gran família de Mediaset, ens estimem i ens recolzem"

Mediaset ha confirmat la notícia avançada per aquest portal i en els pròxims dies totes dues s'intercanviaran els programes

emma-toni

emma-toni

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

L’intercanvi de programes entre Toñi Moreno i Emma García ja és una realitat. Mediaset ha fet oficial aquesta tarda la notícia que ja va avançar YOTELE en exclusiva la setmana passada i que ha revolucionat la petita pantalla. Minuts després de la confirmació, l’andalusa ha demostrat una gran companyonia al dedicar-li unes emotives paraules a la presentadora que agafarà el seu testimoni de manera imminent. (En elaboració...)

"Aquesta foto me la vas enviar tu, amiga, el dia que la van posar als passadissos de Telecinco. Te’n vas alegrar tant... Perquè era com donar-me la benvinguda oficial a aquesta gran família de Mediaset", escriu Moreno al costat d’una fotografia en la qual apareix García molt somrient al costat del seu retrat. "I com a família que som, ens recolzem, ens cuidem i ens estimem. T’ho he dit aquests dies per telèfon, però vull que ho sàpiga el món... ¡¡¡Molta sort en la teva nova etapa, amiga!!!! Estàs molt ben acompanyada", afegeix a la publicació. 

Notícies relacionades

Des que aquest portal va avançar la informació, els espectadors de 'Viva la vida' han mostrat el seu malestar amb Mediaset per arrabassar a Toñi Moreno l’espai del cap de setmana de Telecinco, el qual ha aconseguit fer seu per mèrits propis. No obstant, la decisió és ferma i en els pròxims dies l’andalusa començarà a gravar noves entregues de 'Mujeres y hombres y viceversa', que actualment travessa un dels seus pitjors moments amb xifres inferiors al 4% en moltes ocasions. 

Per la seva part, Emma García farà el camí invers i tornarà a Telecinco per tornar a posar-se al capdavant d’un magazín, un format que domina a la perfecció després d’haver presentat altres espais similars com 'A tu lado’,on va estar des de 2002 fins a 2007. A partir d’aquell any, va passar a capitanejar altres programes com 'El juego de tu vida' o el mateix 'Mujeres y hombres y viceversa', al qual dirà adeu després de deu anys.