Continuen fent història

'Boom' reté 'Los lobos' entregant-los la meitat del seu milionari premi acumulat

El concurs d'Antena 3 dona als seus concursants estrella part del que han guanyat després de més de 300 programes, tot i que continuen participant

loslobos

loslobos

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

‘Los lobos’ continuen marcant fites a ‘Boom’ i en la història dels concursos, i ja no només per la seva permanència. El programa d’Antena 3 ha optat per entregar la meitat del premi als seus concursants més mediàtics, que ja acumulen 1.563.200 euros després de 307 programes i 16 mesos consecutius. 

Segons avança ‘El Confidencial’, la cadena ha tingut un detall amb els concursants,  malgrat que l’opció que algun abandoni no està sobre la taula. No obstant, aquest fet sí que va passar amb ‘Las Extremis’,que van decidir deixar el concurs després de 118 programes.

Notícies relacionades

El cert és que‘Los Lobos’ no només acumulen un milionari premi, sinó que també han reportat grans audiències a ‘Boom’. L’espai que presenta Juanra Bonet ha experimentat una gran pujada i lidera la seva franja després de quatre anys d’emissió, per sobre de ‘Pasapalabra’ des del mes de juliol.

Aquest “favor” amb aquest equip suposa un canvi històric en les regles del joc, ja que el premi sempre s’ha repartit una vegada havien acabat l’etapa pel programa. Ara ‘Los lobos’ percebran el 50% del premi acumulat, a més que continuaran optant al potmés gran de la televisió a Espanya, 3.140.000 euros, cosa que significa que amb el que ja han guanyat sumaria prop de 5 milions d’euros.