Nou format

Tinet Rubira afirma que Gestmusic prepara un 'OT' per rellançar carreres

El productor afirma que ha presentat el projecte a una cadena amb la intenció d'emetre aquest nou format.

ot4

ot4

1
Es llegeix en minuts
VÍCTOR SANTOS

Al mateix temps que prepara la nova edició d’‘Operación triunfo’ a La 1 de TVE i de ‘Tu cara me suena’ a Antena 3, Gestmusic ja està gestant un nou talent de cantants. Segons ha explicat Tinet Rubira, director del grup, el nou format serà un concurs amb cantants als quals ajudaran a rellançar les seves carreres.

Tal com es pot extreure de les seves paraules a Twitter, Tinet Rubira ha presentat el nou programa a una cadena de televisió: “He presentat un projecte de televisió que em fa especial il·lusió... però que suposa tot un repte. ¡El que és difícil, quan surt, té millor gust!".

Notícies relacionades

Davant de l’enrenou produït a les xarxes per les seves paraules, el productor ha matisat: "No serà un ‘OT vip’, però sí un talent per recuperar fama i carrera". I és que, de moment, només es tracta d’una idea sobre la taula en la qual hi ha molts dubtes, com si hi participaran només concursants d’anteriors edicions d’altres talent xous, o artistes coneguts per altres vies.

Gestmusic ja va dur a terme un programa similar que va tenir el nom ‘Vivo cantando’,un espai emès per Telecinco l’any 2003 i presentat per Jesús Vázquez en el qual velles glòries de la cançó com Jarina, Micky, Juan Bau o Elsa Baeza competien per gravar un disc després de diversos anys sense publicar nova música.