1,7 MILIONS DE 'M'AGRADA'

Stephen Hawking obre un compte a Facebook

El prestigiós físic ha decidit compartir el seu treball d'investigació sobre l'origen de l'univers amb tots els usuaris

Detall de la pàgina de {Facebook} de Stephen Hawking.

Detall de la pàgina de {Facebook} de Stephen Hawking.

1
Es llegeix en minuts

El físic teòric Stephen Hawking ha decidit compartir el seu treball d'investigació sobre l'origen de l'univers a través de Facebook. Hawking ha creat una pàgina pròpia a la xarxa social i ha expressat el seu desig de compartir les seves investigacions amb tothom a través de la plataforma social.

Notícies relacionades

L'investigador va crear la seva pròpia pàgina a principis d'aquest mes, encara que no havia detallat les seves intencions. No obstant, aquesta setmana ha compartit un missatge en què comenta la seva intenció de compartir el seu treball i la seva recerca de respostes sobre els orígens i el misteri de l'univers. "Sempre m'he preguntat què fa que l'univers existeixi. El temps i l'espai poden ser per sempre un misteri, però jo no abandonaré la meva recerca de respostes. Ara que les opcions de connexió han crescut, tinc l'oportunitat i estic ansiós de compartir el meu viatge amb vosaltres", ha explicat Hawking a la seva pàgina de Facebook.

MÉS D'1,7 MILIONS DE 'M'AGRADA'

De moment la pàgina de Hawking a Facebook ja té més d'1,7 milions de 'M'agrada' i pot ser una gran oportunitat per conèixer més de prop aquest increïble investigador. El que és clar és que amb pàgines com aquesta el mur dels usuaris pot enriquir-se i adquirir una utilitat que pot servir per conèixer i entendre millor l'univers.