Troba el teu habitatge a barcelona

Presumpte delictes d’entrada a domicili aliè i coaccions

Dos detinguts a Calella per intentar fer fora els okupes del seu pis

Dos detinguts a Calella per intentar fer fora els okupes del seu pis
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Calella (Maresme, Barcelona) ha detingut aquest dimecres els propietaris d’un pis ocupat quan han entrat per la força a la vivenda per fer fora els invasors.

Els amos de la casa, situada als Apartaments Codina de la localitat costanera, dos francesos de 84 i 53 anys que són pare i fill, han utilitzat una pota de cabra per accedir al seu pis per la força. Quan ho han fet, han agredit amb un esprai una de les persones que es trobaven dins, segons ha publicat el mitjà local Ràdio Calella Televisió.

Es dona la circumstància que els detinguts, acusats ara dels presumptes delictes d’entrada a domicili aliè i coaccions, havien acudit a la policia dilluns, dos dies abans de la seva detenció, per denunciar l’okupació del pis, al·legant que era la tercera vegada que patien una okupació en aquesta vivenda.

Diners i armes blanques

Notícies relacionades

A més de la pota de cabra i de l’esprai, els policies locals també els han requisat dues armes blanques petites i una gran quantitat de diners.

Després de ser formalment arrestats, han sigut entregats als Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, que els ha derivat al jutge de guàrdia.