A Vilanova, Sitges i Sant Pere

Detenen un home i una dona per robar patinets elèctrics, bicicletes i telèfons mòbils al Garraf

Detenen un home i una dona per robar patinets elèctrics, bicicletes i telèfons mòbils al Garraf

MOSSOS D'ESQUADRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria del Garraf han informat de la detenció d’una dona i un home, de 29 i 37 anys respectivament, com a presumptes autors de sis delictes de furt, un delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili, un delicte de receptació i un delicte contra la salut pública.

Els investigadors van requisar al domicili bicicletes, patinets elèctrics, telèfons mòbils, entre altres objectes de valor. Així mateix, van comprovar que els arrestats venien marihuana i haixix a canvi de diners i d’objectes sostrets.

Els fets van passar el dilluns 24 de juliol, quan agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria del Garraf van localitzar a l’interior d’un domicili de Sant Pere de Ribes un patinet elèctric sostret. La troballa va ser possible gràcies al sistema de geolocalització de l’aparell que havia sigut sostret el dia anterior a Sitges.

Des d’una de les finestres del domicili, els agents van observar que a l’interior hi havia un gran nombre de patinets i bicicletes. Mentre els agents estaven fent comprovacions, es van acostar dues persones a la porta d’accés. Aquestes persones, a l’adonar-se de la presència policial, van intentar desfer-se dissimuladament d’una bossa que portaven a la mà.

Davant la sospita que poguessin ser els residents del domicili, els agents van identificar l’home i la dona i van observar que a l’interior de la bossa hi havia un total de 23 mòbils de diferents marques comercials, 40 rellotges i diverses joies. Finalment, tenint en compte el discurs incoherent de la procedència d’aquests objectes de valor i les proves que es podria tractar d’objectes sostrets, els agents van detenir les dues persones.

L’endemà, sota la tutela del Jutjat de Primera Instància i d’Instrucció número 9 de Vilanova i la Geltrú, es va portar a terme una entrada i un escorcoll al domicili. Durant l’escorcoll, els investigadors van requisar 9 bicicletes, 6 patinets elèctrics, 12 telèfons mòbils, televisors, joies i rellotges. Els agents també hi van localitzar marihuana, haixix, balances de precisió i material per a la producció de dosis de droga.

Notícies relacionades

Els investigadors van esbrinar que aquestes substàncies estaven destinades a la venda i també a l’intercanvi per objectes de procedència il·lícita. Posteriorment, van comprovar que molts d’aquests objectes provenien de furts als municipis de Sitges i Vilanova i la Geltrú i del robatori amb força d’un domicili a Calafell. Els dos arrestats van passar a disposició judicial i la investigació continua oberta.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova