La fiscalia atribueix delictes contra drets fonamentals als menors acusats d’apallissar un sensesostre a Vilanova i la Geltrú

La fiscalia atribueix delictes contra drets fonamentals als menors acusats d’apallissar un sensesostre a Vilanova i la Geltrú

EIX DIARI

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Fiscalia de Menors atribueix delictes contra la integritat moral i els drets fonamentals als quatre adolescents detinguts per apallissar i robar a un home que dormia al carrer a Vilanova i la Geltrú. Els fets van passar dimarts passat, quan la Policia Local de Vilanova i la Geltrú (Garraf) i els Mossos d’Esquadra van detenir els menors de 15, 16 i 17 anys després d’apallissar un home a la plaça del Mercat del municipi.

Notícies relacionades

Els menors han quedat en llibertat vigilada després de declarar aquest dilluns i s’espera que es designi un delegat de justícia juvenil durant la tramitació de l’expedient per realitzar el seguiment.

Segons ha informat el cos de seguretat local, agents locals van fer la primera detenció, i amb la col·laboració dels Mossos se’n van fer les tres restants. La policia municipal va informar llavors que s’havien instruït diligències per robatori violent i lesions i que els quatre detinguts havien passat a disposició de la Fiscalia de menors.