Campanya per l’esport femení

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa una campanya per promocionar el ciclisme en carretera femení

La iniciativa, inclosa en la campanya #olímpicament, pretén incentivar les dones a participar en l’Experience Garraf - Penedès

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa una campanya per promocionar el ciclisme en carretera femení

Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’èxit de diferents accions per fomentar diferents disciplines esportives, com els entrenaments d’atletisme que van acollir prop d’un centenar de dones, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria d’Esports, es decanta per impulsar una nova acció centrada en el ciclisme. La iniciativa forma part de la campanya #olímpicament, que pretén promocionar l’esport entre les dones.

Es tracta d’entrenaments amb la finalitat que les participants puguin arribar a fer un recorregut de fins a 60 quilòmetres. D’aquesta manera, aquelles que arribin en bona forma a l’objectiu, es podrien plantejar participar en l’Experience Garraf - Penedès. Una marxa cicloturista de la qual es va celebrar la primera edició l’any passat. Aquest any contemplarà el cap de setmana del 25 i el 26 de març i es tracta d’una prova no competitiva que vol potenciar el territori com a destí turístic esportiu. L’activitat proposa diferents recorreguts als participants, adaptats als diferents nivells, a més d’una sèrie d’activitats paral·leles tant per a ciclistes com acompanyants.

Notícies relacionades

Els entrenaments previs aniran a càrrec de les responsables de l’activitat i tindrà una durada de dos mesos a dos dies per setmana. Els dimecres de 15 a 17 h i els dissabtes de 9 a 11 h. La iniciativa arrenca dimecres 1 de febrer a les instal·lacions del Circuit Municipal de Ciclisme. Es tracta d’una activitat gratuïta la reserva de la qual es fa mitjançant el correu esports@vilanova.cat indicant nom i número de telèfon.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova