Pla d’Actuació Transversal contra la Soledat

Viladecans crea un pla per combatre la soledat en la ciutadania

Es va aprovar en el ple municipal d’aquest estiu i s’ha presentat a la ciutadania aquest dilluns, 28 de novembre

Viladecans crea un pla per combatre la soledat en la ciutadania
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha presentat a la ciutadania aquest dilluns, 28 de novembre, el Pla d’Actuació Transversal contra la Soledat, un pla que vol «buscar una solució a la soledat basada en la companyia i la gestió de les emocions». Des del consistori local afirmen que la soledat «no té edat ni sexe, i li pot passar a qualsevol persona», i és per aquesta raó que han volgut crear un pla per «combatre la soledat».

Un pla que ha sigut creat amb la participació de 60 persones i que consta de quatre eixos d’acció: combatre la soledat, prevenir la soledat, la comunicació i la informació i innovació social. Un total de 25 accions són les que engloben aquest pla, com per exemple, des de la relació per carta entre nens i persones grans fins a xerrades per descobrir les possibilitats de la covivenda.

Notícies relacionades

Des dels diversos serveis del municipi –educació, serveis socials, salut...– s’encarregaran de recomanar a les persones les activitats que més s’hi adeqüin, segons el seu perfil i necessitats.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans