Hallowonyada

Viladecans organitza la seva primera Marxa Zombi pels carrers del municipi

El dissabte 29 d’octubre a les 18.00 h, s’ha citat la ciutadania que hi vulgui participar a la plaça Constitució, el recorregut anirà fins a Can Xic a través dels carrers dr. Reig i Jaume Abril

Viladecans organitza la seva primera Marxa Zombi pels carrers del municipi

horror box

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha organitzat la primera marxa zombi –o zombie walk– del municipi. D’aquesta manera, per celebrar Halloween i la castanyada, el dissabte 29 d’octubre a les 18.00 h, s’ha citat la ciutadania que hi vulgui participar a la plaça Constitució. El recorregut anirà fins a Can Xic a través dels carrers dr. Reig i Jaume Abril.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia, però per participar-hi caldrà anar disfressat per acudir a la «trobada terrorífica».

Quan acabi la primera zombie walk del municipi, tindrà lloc la Hallowonyada, amb un túnel de terror a Can Xic. Aquest any, el túnel està ambientat en un orfenat anomenat Baphomet, nom que ve del déu Baphomet, un «ésser fosc que brinda protecció a canvi de ser alimentat amb sang d’adolescent».

Notícies relacionades

Per acudir a l’activitat, cal inscriure-s’hi prèviament en grups de màxim sis persones. L’entrada té un preu de dos euros que anirà íntegrament a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, que participarà en la instal·lació d’una carpa informativa als exteriors de l’equipament i s’encarregarà de la venda d’entrades.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans