Cangur ocasional

Espai Concilia, el nou servei municipal de Viladecans que «facilita la conciliació familiar»

L’activitat, subvencionada pel Ministeri d’Igualtat, s’ubica al Casal Barri de Sales i a l’Escola Can Palmer

Espai Concilia, el nou servei municipal de Viladecans que «facilita la conciliació familiar»

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha estrenat el nou servei ‘Espai Concilia’, que ofereix temps de cangur ocasional destinat a aquelles persones que no tenen xarxa familiar o recursos econòmics que els permetin que algú s’ocupi dels seus fills.

Les persones destinatàries són famílies amb nens de fins a 14 anys que necessiten temps personal, per exemple, per anar de compres, treballar o disfrutar d’activitats formatives o d’oci.

El servei està obert a tot el món, però, en cas d’omplir les 30 places disponibles, es dona prioritat a famílies amb dificultats especials: monoparentals, víctimes de violències masclistes, dones a l’atur de llarga durada, majors de 52 anys o migrants i famílies sense xarxa de suport.

Notícies relacionades

Dues integradores socials i dues educadores dinamitzen aquest temps d’oci de qualitat amb activitats pedagògiques i d’oci adaptades a cada edat. L’activitat, subvencionada pel Ministeri d’Igualtat, s’ubica al Casal Barri de Sales i a l’Escola Can Palmer, tot i que s’estudia portar-la a altres equipaments.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans