A l’abril i al maig

L’AMB impulsa el Bicibus en escoles de Viladecans, Montcada i Barcelona per fomentar trajectes en bici

Es tracta d’una activitat promoguda amb el recolzament de Biciclot i Canvis en Cadena, en què les mateixes famílies s’organitzen per establir rutes segures cap als centres educatius

L’AMB impulsa el Bicibus en escoles de Viladecans, Montcada i Barcelona per fomentar trajectes en bici

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa, durant l’abril i el maig i per segon any consecutiu, la iniciativa Bicibus, per fomentar trajectes a l’escola en bici, en grup i de manera segura. Es tracta d’una activitat promoguda per l’AMB amb el recolzament de Biciclot i Canvis en Cadena, en què les mateixes famílies s’organitzen per establir rutes cap als centres educatius segures per a la bicicleta, va explicar l’ens metropolità en un comunicat dijous.

Aquest any l’experiència es porta a terme a l’escola Elvira Cuiàs de Montcada i Reixac; a les escoles Mediterrània i Miquel Martí i Pol de Viladecans, i a les escoles Pere Vila, Cervantes, Baixeres i Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Recursos

El recolzament que brinda l’AMB a les famílies i escoles per a la posada en marxa del Bicibus consisteix en formacions i xerrades sobre la conducció segura amb bicicleta al llarg de la ruta.

També els ofereix una aplicació que facilita l’organització de les rutes i els acompanya al llarg del recorregut durant la posada en marxa del Bicibus els divendres 29 d’abril i 6 de maig.

Notícies relacionades

L’objectiu és que, a partir d’aquestes jornades d’acompanyament, les escoles participants puguin continuar el projecte de manera autònoma i, a més, animar altres comunitats educatives de la metròpolis perquè incorporin aquest servei com una modalitat de transport «saludable, sostenible i segur».

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO