Un detingut a l’Hospitalet a l’intentar atracar una farmàcia a punta de navalla

L’arrestat té 46 antecedents anteriors i ha quedat en llibertat amb càrrecs

Un detingut a l’Hospitalet a l’intentar atracar una farmàcia a punta de navalla
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han detingut un home per un robatori amb violència i intimidació en una farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat. El detingut, de 32 anys, és veí de Viladecans i de nacionalitat marroquina.

Els fets van passar dijous passat cap a les 20.30 hores, quan els agents van rebre l’avís de l’activació d’una alarma per atracament en una farmàcia. Es van dirigir a l’establiment i van comprovar que l’autor dels fets havia amenaçat els treballadors del local amb una navalla per emportar-se els diners de la caixa. No va aconseguir obrir-la i va fugir del local. Pocs minuts més tard, a uns 900 metres, els agents el van localitzar i el va acabar atrapant.

L’home estava es trobava en actitud de vigilància i mirant la porta d’accés d’una altra farmàcia. Al veure la presència policial va sortir corrents, però els agents el van poder detenir.

Notícies relacionades

Al ser registrat, els agents van trobar un ganivet a la butxaca dels pantalons. Davant les evidències, van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Més notícies del’Hospitalet i Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO