Vacunació

L’Hospital de Viladecans inicia la vacunació contra la Covid-19 dels seus professionals

Es preveu que l’administració de la primera dosi duri unes tres setmanes

  • La setmana passada també va ser el torn de les persones grans a les residències de la ciutat

  • Les infermeres demanen gestionar des dels CAP la vacunació de la Covid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passat, 8 de gener, començava el procés de vacunació contra la Covid-19 a l’Hospital de Viladecans, que vacunarà tots els seus professionals.

Les primeres vacunes han sigut administrades als treballadors assistencials que treballen en primera línia. Es preveu que l’administració de la primera dosi de la vacuna a tot el personal tingui una durada «aproximada» de tres setmanes.

Així, després de culminar amb la primera dosi, s’iniciarà la injecció de la segona a tot el personal vacunat. Tal com estipulen les autoritats sanitàries, la vacuna que s’administrarà serà la de Pfizer-BioNTech.

Les vacunes arriben a les residències

Les vacunes arriben a les residènciesTambé s’han començat a administrar les vacunes als avis de les residències de Viladecans. Francisco Gavira ha sigut el primer resident a rebre la vacuna, que es mostrava «contentíssim» per «tornar a passejar» com abans de la pandèmia.

Notícies relacionades

La campanya de vacunació a Viladecans va arrencar a les residències privades i el Centre Sociosanitari Frederica Montseny, un primer pas per aturar la pandèmia del coronavirus.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments