L'AMB I L'AJUNTAMENT DE VILADECANS

Comencen les obres de millora de l'accés per als vianants a la platja de Viladecans

L'actuació costarà 529.000 euros; el consistori aportarà una quarta part i l'AMB la resta

La intervenció estarà acabada a la primavera i no comportarà prohibicions del pas de vehicles

457-01-platja

457-01-platja

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de millora de l’accés a la platja de Viladecans ja han començat. L’actuació consisteix en el reacondicionament de la parada de l’autobús, que crearà un recorregut per als vianants fins a l’aparcament de la platja.

La parada canviarà la seva ubicació, afavorint l’accessibilitat, i es reforça la seva seguretat amb una tanca perimetral amb cinc bancs nous per millorar la comoditat durant l’espera. La intervenció costarà uns 529.000 euros i l’Ajuntament de Viladecans aporta una quarta part de la inversió.

Es construirà una vorera de dos metres d’ample fins a l’aparcament, on també es reformarà la calçada de l’accés per als vehicles, apostant per la seguretat viària. El nou recorregut incorporarà una plantació d’arbustos, plantes i plantes enfiladisses sobre les tanques per a «naturalitzar i dignificar» la imatge de la zona, expliquen des del consistori.

Afectacions al trànsit

D’altra banda, s’aprofita la intervenció per allargar la tanca compartida de bicis i vianants en el tram final del Camí del Mar fins a l’inici del camí de la Pineda. Finalment, es pacificarà el trànsit a la carretera que va a la platja de la Murtra per fomentar l’activitat ciclista.

Notícies relacionades

Les obres, amb l’aportació majoritària de l’AMB, estaran completades a la primavera i no comportaran la prohibició del pas de vehicles, tot i que sí que hi haurà desviacions de circulació.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments