SALUT FEMENINA

Viladecans commemora 'online' el Dia d'Acció per la Salut de les Dones

La sociòloga Itsasne Gaubeka oferirà un curs virtual sobre la sexualitat i l'autocura femenina en temps de confinament

zentauroepp51328227 embarazada191211190442

zentauroepp51328227 embarazada191211190442

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous 28 de maig es commemora el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que a Viladecans se celebrarà amb un taller ‘online’ sobre la sexualitat i l’autocura femenina en temps de confinament, que anirà a càrrec de la sociòloga Itsasne Gaubeka.

Aquesta activitat, que es farà a partir de les 17.30 h mitjançant l’aplicació jitsi.meet, pretén ser un espai per intercanviar idees i reflexions sobre la salut d’una manera integral i des d’una mirada feminista.  

Gaubeka és impulsora del projecte Gogara, que treballa el gènere i la sexualitat amb tallers creatius per a la població infantil, juvenil i adulta. Per participar en el taller, s’ha de fer una inscripció prèvia per correu electrònic o per telèfon.

L’origen de la celebració del Dia d’Acció per la Salut de les Dones es remunta a l’any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius celebrada a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la seva celebració.

Notícies relacionades

L’objectiu d’aquest dia és fer difusió de l’estat de salut de les dones, no només a físicament sinó també psicològicament, així com de les seves necessitats i demandes i del compromís de les administracions per donar-los resposta.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA