DISFRESSES I CARROSSES

Viladecans es prepara per a la celebració del Carnaval 2020

L'acte principal de la festa, la 'Gran Rua de Carnestoltes', tindrà lloc el dissabte 22 de febrer

carnestoltes-viladecans

carnestoltes-viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans es prepara per acollir la festa de Carnaval 2020. Per a això, el municipi té programades diferents activitats entre els dies 20 i 26 de febrer. Tot i que l’acte principal tindrà lloc el dissabte 22 amb la ‘Gran Rua de Carnestoltes’, el 15 de febrer ja es va començar a preparar la celebració amb el ‘Ball de Carnestoltes’, un concurs de disfresses individual, per parelles i en grup.

Coincidint amb Dijous Gras, el 20 de febrer Viladecans donarà inici de manera oficial al Carnaval amb la ‘Festa de Benvinguda del Rei Carnestoltes’. Al costat de la figura de l’‘Esparriot’ i l’alumnat dels centres educatius, es desenvoluparà un espectacle de ‘zumba’ destinat a les escoles del municipi a càrrec de Landry el Rumbero.

El 22 de febrer arribarà ‘Gran Rua de Carnestoltes’. La sortida de la desfilada serà a les 17.30 hores des de l’avinguda de la Torre Roja i finalitzarà al parc del Torrent Ballester. A més, al finalitzar la desfilada es realitzarà l’entrega de premis del concurs de carrosses i comparses.

Final de la celebració

Les activitats finalitzaran el 26 de febrer amb l’‘enterrament de la sardina’ i la ‘Vetlla del Rei Carnestoltes’, que començarà al parc de Can Xic i acabarà als Jardins de Magdalena Modolell.

Notícies relacionades

Aquest esdeveniment es desenvoluparà entre les 17.30 i 7 de la tarda i està organitzat pels Diables de Viladecans i l’Ajuntament.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA