OPCIONS ACADÈMIQUES

285 estudiants assisteixen a la Jornada d'Orientació per a Joves de Viladecans

Diferents experts i orientadors van donar a conèixer als alumnes cada una de les branques professionals i les possibilitats d'especialització

29072016 facana ajuntament

29072016 facana ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

18 estands, 9 taules rodones i gairebé 60 ponents van compondre el passat 10 de gener la Jornada d’Orientació per a Joves de Viladecans, duta a terme en diferents espais de la ciutat. En total, van assistir-hi 285 alumnes de diferents centres educatius. Aquesta activitat anual pretén «facilitar l’elecció d’una vocació» als estudiants de batxillerat de la ciutat, expliquen des del consistori.

Per a això, diferents experts i orientadors van mostrar als alumnes cada una de les branques professionals. Cada jove va tenir així l’oportunitat d’informar-se d’aquelles sortides professionals que més li interessaven, i les va poder conèixer-les de diferents punts de vista.

El programa, que s’iniciava a les 9.15 h i finalitzava amb un acte de clausura a les 14.00 h, va comptar amb una ponència on Fran Rojas, educador social i humorista, va ensenyar els joves a identificar i entrenar les seves competències.

Diferents opcions educatives

Seguidament, hi va haver un descans previ a l’inici de les taules rodones, que estaven dividides en temàtiques. Cada una formada per un moderador o moderadora i diversos ponents especialitzats en cada sortida professional.

Notícies relacionades

La Jornada d’Orientació per a Joves de Viladecans va mostrar als alumnes les diferents opcions educatives; des d’universitàries fins a cicles formatius, deixant bé clar que «tots els camins són bons per arribar a especialitzar-se en l’ofici que es desitja», expliquen des de l’Ajuntament.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA