TEATRE

Lluís Homar arriba a l'Atrium de Viladecans amb 'La neta del senyor Linh'

Homar, sota la direcció de Cassiers, porta a escena una història sobre la solitud i sobre l'anhel de comunicar-se amb els altres

jgarcia43722322 icult la neta del senyor lyhn foto david ruano180612204443

jgarcia43722322 icult la neta del senyor lyhn foto david ruano180612204443

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dissabte 15 de febrer, Lluís Homar arribarà al Teatre Atrium de Viladecans per interpretar ‘La neta del senyor Linh’. Sol sobre l’escenari, Homar interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics per portar a escena una història sobre la solitud i sobre l’anhel de comunicar-se amb els altres.

L’obra compta amb la traducció de Sergi Belbel i la direcció de Guy Cassiers i està produïda pel Temporada Alta i el Teatre Lliure.

‘La neta del senyor Linh’ és un espectacle sobre la força de la imaginació i la representació, «amb un color i una atmosfera únics», expliquen des de l’Atrium. Amb el muntatge, Cassiers continua abordant diverses temàtiques europees. Després de treballar temes com el colonialisme o l’ascens del nazisme i de la Shoah, ara el director belga se centra en el tema dels refugiats, un dels grans reptes a què s’enfronta Europa en aquest moment.

Servei d’acollida per a nens

Notícies relacionades

Les entrades per assistir a la representació tenen un cost general de 18 euros –15 amb l’abonament per al preu amic–. L’espectacle té servei d’acollida gratuït per a nens i nenes de 3 a 11 anys, però des del teatre recorden que s’ha de sol·licitar amb un mínim de cinc dies d’antelació.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA