FUSIÓ

El teatre Atrium de Viladecans presenta l'espectacle 'Big Drums'

Aquesta aposta artística ha sigut creada per Camut Band i ja ha estat de gira per tot el món

camutweb-500x350

camutweb-500x350

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres 31 de gener a les 21 h, el teatre Atirum de Viladecans acollirà la representació de l’espectacle ‘Big  Drums’, un espectacle fusió de dansa i percussió, la música i coreografia del qual van a càrrec de Lluís Méndez, Toni Español, Rafael Méndez, Guillem Alonso i Jordi Satorra.

‘Big Drums’ és un espectacle en què es barregen la percussió africana, el tap dancesobre la sorra i en què els intèrprets juguen amb els papers, intercanviant habilitats i ritmes.

L’exhibició vol aconseguir un espectacle «original, fresc, sorprenent i tan plena d’energia que fa que els espectadors tinguin ganes d’aixecar-se i començar a ballar», expliquen des del teatre Atrium.

Creat per Camut Band

‘Big Drums’ ha sigut creat per Camut Band i ha estat de gira per tot el món. En l’obra es fusionen les tècniques del claqué més modern amb la percussió de diferents cultures, aconseguint un espectacle «original i diferent».

Notícies relacionades

L’espectacle començarà a Atrium Viladecans a les 21 h i està previst que acabi cap a les 22 h. Les entrades per assistir-hi tenen un preu general de 18 euros i un ‘preu amic’ de 12.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA