RECONEIXEMENT A LA GESTIÓ HOSPITALÀRIA

L'Hospital de Viladecans aconsegueix dos nous premis TOP 20

Els anys 2015, 2016 i 2018 el centre d'hospitalari del Baix Llobregat ja va rebre el premi TOP 20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global

Hospital de Viladecans.

Hospital de Viladecans. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans va obtenir dos premis TOP 20, un en la categoria de Gestió Hospitalària Global i un altre en la categoria de l’Àrea de Musculoesquelètic. Els premis es van repartir el 18 de desembre a Madrid, durant la Conferència d’Hospitals TOP 20.

Els premis els van recollir la gerent territorial de l’àrea Metropolitana Sud de l’Institut Català de SalutMontserrat Figuerola, i la directora de l’Hospital de Viladecans, Montse Oliveras. També hi van assistir el cap de servei de Cirurgia General del centre viladecanenc, Albert Sueiras i la cap del Servei d’Aparell Digestiu del centre, Mercè Barenys, perquè, a més dels premis obtinguts, l’Hospital de Viladecans també era nominat en la categoria de l’Àrea de Digestiu.

Bona pràctica assistencial

El principal objectiu del Programa Hospitals TOP 20 és identificar els patrons de bona pràctica assistencial (benchmark) i reconèixer la tasca d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació. La participació en el programa és voluntària, anònima i gratuïta, i es basa en l’«avaluació de dades objectives», afirmen des de l’hospital.

El TOP 20 és una iniciativa de la consultora de serveis de salut Iasist, que avalua processos específics de les àrees clíniques més rellevants. Iasist valora un total de 35 processos clínics freqüents, que s’engloben en set àrees clíniques (cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, musculoesquelètic, ronyó i vies urinàries, i dona).

Notícies relacionades

L’Hospital de Viladecans ha guanyat els TOP 20 en diverses ocasions. Els anys 2015, 2016 i 2018, va rebre el TOP 20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global i el 2018, a més, en l’Àrea Musculoesquelètica. Aquestes distincions, entre altres que ha rebut l’Hospital en els últims anys, «demostren la bona feina que estan fent els professionals del centre», expliquen a l’Hospital de Viladecans.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA