FUTBOL

El Viladecans pateix la seva primera derrota a casa davant del FC Andorra de Piqué

Els de Raúl Paje encadenaven 8 partits consecutius d'imbatibilitat al Municipal, ratxa que ha trencat el conjunt andorrà aquest diumenge (0-1)

vila

vila

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Municipal de Viladecans va viure la primera derrota de la temporada aquest diumenge davant delFC Andorra, fet que va trencar la ratxa dels locals, que acumulaven 8 partits consecutius d’imbatibilitat a casa.

Els de Raúl Paje van caure davant de l’equip andorrà, que va arribar al partit amb una plantilla reforçada després de la recent adquisició de l’equip per part del futbolista blaugrana Gerard Piqué, propietari de l’empresa Kosmos, que porta ara ara les regnes de l’equip.

Va ser precisament una de les recents incorporacions, Ernest Forgas –procedent del Reus- el que va avançar l’Andorra al marcador en el minut 60, comptador que es va mantenir així fins al final malgrat l’esforç dels locals.

Una derrota, la primera a casa de la temporada, que el míster del’UD Viladecans va qualificar d’“injusta”a causa del nivell mantingut pel seu equip, a qui “no puc retreure res”.

"Fa 15 dies, aquí no guanyen"

Raúl Paje va anar fins i tot més enllà i va apuntar en la roda de premsa a les facilitats del rival fruit de la recent compra del blaugrana, i v assegurar que el fitxatge de deu jugadors és una cosa que "en condicions normals no se sol fer" en aquesta competició i que si el partit s’hagués disputat "fa 15 dies, aquí no guanyen".

El tècnic visitant, Gabri García, va destacar el nivell dels jugadors del Viladecann, a qui augura “estar al capdamunt fins al final”, cosa que fa al conjunt andorrà “valorar moltíssim la victòria aconseguida” per l’equip, a qui també va felicitar Piqué a través de les xarxes.

Notícies relacionades

Mig miler d’espectadors van omplir les grades del Municipal, en un enfrontament que va despertar, a més, una gran expectació mediàtica. L’UD Viladecans, que se situa al 4t lloc de la classificació del Grup 2 de Primera Catalana, es prepara ja per al pròxim partit d’aquest diumenge davant el CF Vilanova.

Més notícies de Vialdecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA