Cultura

Atrium Viladecans programa més de 50 espectacles per a la temporada de tardor

Joan Pera, Emma Vilarassau, Cristina Genebat, Marta Marco, Clara Segura, Julio Manrique i Sergio Dalma seran alguns dels seus protagonistes

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les dues sales d’Atrium oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos i edats entre els mesos de setembre i desembre. En concret, es podran veure 17 obres de teatre, 16 propostes musicals, tres de dansa, el documental del mes, vuit espectacles familiars i dos recitals poètics.

A més, com a novetat aquesta temporada, destaca lanova web d’Atrium Viladecans, amb una proposta més fàcil d’utilitzar i on es poden consultar tots els espectacles, que apareixen classificats per gèneres de les dues sales, la general i la petita.

‘El fantasma de Canterville’, amb Joan Pera com a protagonista, obrirà la temporada, coincidint amb la Festa Major de Viladecans. També pujarà a l’escenari viladecanenc Emma Vilarassau amb ‘Un tret al cap’, una tendra i amarga història sobre les diverses formes que pren la censura, tant en l’àmbit públic com en el privat.

‘Les noies de Mossbank Road’ serà una altra de les propostes teatrals que protagonitzen les actrius Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura. Aquesta obra parla de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família. També es podrà veure ‘Parlar per parlar’, espectacle inspirat en les històries de matinada del programa de ràdio homònim de la Cadena Ser, i ‘Èdip’, dirigida pel dramaturg Oriol Broggi, en què Julio Manrique es fica a la pell del rei de Tebes, en la tragèdia de Sòfocles.

Els més petits també podran disfrutar amb espectacles familiars com ‘Hits. Concert per a nadons’, ‘La rateta’, de la companyia Campi qui pugui, o ‘Garbancito en la barriga del buey’, de la companyia La gotera de Lazotea.

A més, la sala viladecanenca aposta també per la dansa, la música i el ballet, amb espectacles com el tradicional ‘Rompenueces’, del ballet nacional rus, ‘Carmen’, on el coreògraf Víctor Ullate mostra una visió actualitzada del mite de la dona fatal, i el cantant Sergio Dalma, que presenta el seu nou disc ‘Vía Dalma III’.

La creació local pren protagonisme de la mà de The Red Pig Crossing, en l’àmbit musical, Somnis, en dansa, i Pinzellades, en teatre.

Notícies relacionades

El director de programes culturals, Xavier Campón, fa una valoració positiva de la temporada passada. “Vam oferir una cinquantena d’espectacles que van ser un èxit, amb molta varietat i la gent va quedar molt contenta. L’objectiu que ens marquem per a la nova temporada és el de mantenir el nivell de programació de la temporada passada”, assegura. 

Més notícies de Viladecans