Educació

L'Escola Goar de Viladecans podrà certificar el coneixement d'idiomes

Ensenyament selecciona 39 centres per participar en un programa de millora de les competències en llengües estrangeres

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

El Departament d'Ensenyament crea el nou Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements en llengües estrangeres, un projecte amb l'objectiu de millorar la competència dels alumnes d'ensenyament obligatori i postobligatori.

En aquest context, Ensenyament considera que el coneixement de les llengües estrangeres és un recurs bàsic perquè els alumnes catalans puguin desenvolupar-se com a ciutadans europeus en igualtat d'oportunitats. Per això, el programa es dirigeix a l'alumnat de l'ensenyament de secundària, batxillerat, formació professional i ensenyament de règim especial, i preveu una col·laboració entre els centres participants i les escoles oficials d'idiomes.

Entre els 39 centres participants en el projecte n'hi ha cinc del Baix Llobregat, entre els quals s'inclouen l'Escola Goar de Viladecans, l'Escola Garbí Pere Vergés d'Esplugues, l'Institut Ferrer i Guàrdia i l'Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí i l'Institut El Calamot de Gavà.  

El projecte preveu que els alumnes puguin certificar el seu coneixement en anglès, francès, alemany i italià mitjançant la reserva de places a les proves de certificació d'aquestes llengües a les escoles oficials d'idiomes.

Notícies relacionades

Per a cada una d'aquestes llengües, els nivells de certificació són els nivells B1 i B2. També es preveu el suport i l'assessorament de les EOI als centres perquè puguin planificar actuacions de millora.

Més notícies de Viladecans