Policial

Detenen 15 persones per tràfic de drogues

En diversos registres en domicilis, alguns d'ells a Viladecans, els Mossos han trobat 200 grams de cocaïna, 55.000 euros en efectiu i armes

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / VILADECANS

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una organització dedicada al tràfic de drogues a Olesa de Montserrat, en una operació que ha acabat amb la detenció d'11 homes i 4 dones.

La investigació es va iniciar fa mig any quan agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van saber que alguns membres d'un grup radical de futbol d'Olesa controlaven el tràfic de drogues a petita escala al municipi.

La investigació dels agents, sota la tutela del jutjat d'instrucció 6 de Martorell, va aclarir tota la piràmide de l'organització, que incloïa un bar i diversos domicilis on es venia la droga.

Els Mossos van realitzar onze entrades i registres en deu domicilis i en un local de les poblacions d'Olesa, Martorell, Vallirana i Viladecans, que es van saldar amb el decomís de 200 grams de cocaïna, un quilo de substància de tall, un vehicle, 55.000 euros en efectiu, un revòlver, una pistola, munició i una arma simulada.

Durant l'operació, la policia va detenir 15 persones de nacionalitat espanyola i romanesa d'entre 23 i 57 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A set dels detinguts, la policia també els atribueix un delicte de pertinença a un grup criminal, i a dos d'ells també un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Notícies relacionades

Vuit detinguts han quedat en llibertat a l'espera que els citi la jutge i els altres set detinguts van passar a disposició judicial el 10 de febrer i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Viladecans