Inici de curs

Viladecans renova el seu centre de Promoció Econòmica com una xarxa d'oportunitats

Can Calderón canvia la seva imatge i millora els serveis d'atenció a les empreses i els emprenedors a més de la formació i l'ajuda en la recerca de treball

Can Calderón es renova per millorar els seus serveis. / CAN CALDERÓN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Viladecans

El Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de Viladecans inicia curs amb una nova imatge i “una altra manera d'entendre els serveis que prestem des del centre”. D'aquesta manera, la renovació passa per facilitar l'accés dels usuaris als diferents serveis que s'ofereixen des del centre.

Així, els canvis es donen en un pla físic, que comencen a l'entrada amb un vinil que saluda el visitant amb un gran “Hola!” i segueixen a l'interior amb rètols i senyals que guien cap a les principals zones d'interès. En aquestes zones el visitant pot trobar assessoria i orientació en tres grans àrees que es presenten a l'entrar: atenció a l'empreses i emprenedoria, formació i ocupació.

Amb això canvis físics, es reforça també la concepció del centre com l'origen d'una xarxa d'oportunitats per a les persones que es dirigeixen als diferents serveis. Així, atenció a les persones ajuda a resoldre els dubtes que es plantegen des de l'empresa i a fer-la millorar i créixer, emprenedoria ofereix el suport necessari per iniciar un projecte empresarial, formació dóna les competències que demana el mercat laboral i ocupació ajuda a les persones que estan buscant feina.

Notícies relacionades

Per presentar totes aquestes novetats, Can Calderón organitza una trobada divendres que ve, dia 16 d'octubre, obert a tothom prèvia inscripció.

Més notícies de Viladecans