La Plataforma en Defensa de l'Hospital de Viladecans aconsegueix el suport unànime de l'Ajuntament de Gavà

El consistori aprova una moció per reclamar millores al centre sanitari

1
Es llegeix en minuts
J. S. / Viladecans

L'Ajuntament de Gavà va aprovar en l'últim ple municipal una moció de la Plataforma en Defensa de l'Hospital de ViladecansPlataformaDefensa Hospital Viladecans que servirà per reclamar al nou Govern de la Generalitat que "faci complir els terminis establerts per a l'ampliació de l'Hospital de Viladecans", així com "ampliar immediatament la dotació pressupostària i de recursos humans del centre sanitari".

Els portaveus dels diferents grups municipals van coincidir en la necessitat de recuperar la qualitat assistencial d'un hospital de referència per a cinc municipis i més de 200.000 persones.

En la seva intervenció en el ple, l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va destacar la unanimitat de tots els grups a l'hora de reclamar una millora a l'hospital: "Fa molt de temps que defensem que volem un hospital que doni un servei de qualitat assistencial".

Al finalitzar el ple, Eliana López, representant de la Plataforma, va agrair el suport municipal, ja que és necessari "que es compleixin les dates que se'ns han anunciat. Nosaltres desconfiem, principalment, perquè aquest procés passa d'un govern a l'altre i no sabem què pot passar. S'ha de vigilar que es compleixin els terminis i, sobretot, que s'ampliï el pressupost per millorar la qualitat assistencial perquè estem davant una situació límit".

Notícies relacionades

Segons ha anunciat la Plataforma a les xarxes socials, s'ha enviat aquesta proposta de moció als ajuntaments de Begues, Castelldefels, Sant Climent i Viladecans, a més de Gavà, que ha sigut el primer a aprovar-la. Es tracta de les cinc ciutats que tenen com a centre sanitari de referència l'Hospital de Viladecans. En les pròximes dates s'espera que la moció sigui discutida en aquests consistoris.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Gavà