Premis Game Award

It Takes Two, millor videojoc deL 2021

  • El títol de l’estudi suec Hazelight Studios també es va emportar els guardons a millor joc multijugador i millor joc familiar

  • Els espanyols Ibai i TheGrefg no aconsegueixen emportar-se el premi a millor creador de contingut

It Takes Two, millor videojoc deL 2021

EFE

2
Es llegeix en minuts
EFE

It Takes Two, desenvolupat per l’estudi suec Hazelight Studios i distribuït per Electronic Arts, va guanyar aquest dijous el premi al millor videojoc de l’any a la gala Game Awards celebrada a Los Angeles (Estats Units). El títol, ideat pel cineasta suec d’origen libanès Josef Fares, es va imposar a la resta de jocs que competien pel màxim guardó: Metroid Dread, Deathloop, Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart i Resident Evil Village.

Després d’una edició virtual per la pandèmia, la cerimònia, coneguda informalment com els Oscars dels videojocs, va tornar dijous a la nit al seu format presencial al Microsoft Theater de Los Angeles. Entre els convidats hi va haver els actors Jim Carrey i Keanu Reeves, aquest últim en plena promoció de la pel·lícula ‘The Matrix Resurrection’. «Estem arribant a un punt en què la línia entre el món virtual i el físic es difumina cada vegada més», va afirmar després d’anunciar el llançament del videojoc The Matrix Awakens.

A més de pels premis, la gala és una de les cites més importants de la indústria del videojoc, ja que els desenvolupadors aprofiten per avançar els seus pròxims llançaments. Aquest any, Kill the Justice League, Star Wars Eclipse, Wonder Woman, The Texas Chainsaw Massacre i Halo van estar entre els títols presentats.

Quant a la resta de guardons, It Takes Two es va emportar dos premis més: millor joc multijugador i millor joc familiar. El títol de millor joc per a telèfon/mòbil va ser per a Genshin Impact, que es va imposar a altres èxits del mercat mòbil com League of Legends: Wild Rift, Marvel Future Revolution, Pokémon Unite i Fantasian. Returnal es va emportar el premi a millor joc d’acció; Metroid Dread va fer el mateix en la categoria de millor joc d’aventures, Guilty Gear –Strive– es va imposar com a millor joc de lluita i Tales of Arise com a millor joc de rol. A més, Deathloop, desenvolupat per Arkane Studios, va guanyar l’estatueta a la millor direcció de joc i Marvel’s Guardians of the Galaxy, d’Eidos Montreal, es va imposar com el títol amb millor narrativa. En l’apartat de millor joc esportiu o de carreres va vèncer Forza Horizon 5 i en el de millor joc independent va aconseguir la victòria Kena: Bridge of Spirits.

Dream s’imposa als espanyols Ibai i TheGrefg com a millor creador de contingut

Notícies relacionades

Els Game Awards també van entregar un premi al millor creador de contingut (’youtuber’ o ‘streamer’), que va ser per al nord-americà Dream, en una categoria en què estaven nominats els espanyols Ibai i TheGrefg, el brasiler Gauler i la nord-americana Fuslie.

Finalment, en l’apartat dedicat als esports, els ucraïnesos Natus Vincere es van imposar com a millor equip i League of Legends com el millor joc d’aquesta disciplina.

Temes:

Videojocs