PRÒXIM MES DE SETEMBRE

Obertura d'un curs de tècnic de qualitat de videojocs

La formació, organitzada per Fundació ONCE i EVAD, es podrà seguir de manera presencial i telemàtica

videojuegos

videojuegos

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

La Fundació ONCE i EVAD, Escola Superior de Videojocs i Art Digital, acaben d’anunciar el llançament d’un curs de Tècnic en QA i Testing per a Videojocs. Es tracta d’un tipus de formació, inèdita al nostre país, orientat a persones interessades en la indústria dels videojocs, especialment en un dels processos clau del llançament d’aquest tipus de producte com és el control de qualitat.  Començarà el 21 de setembre i finalitzarà el 18 de desembre, es compondrà de 240 hores lectives i 60 hores de treball de l’alumne. Després de finalitzar la formació, els estudiants faran 120 hores de pràctiques laborals en una empresa o estudi de videojocs. La inscripció es pot fer fins al 15 de setembre.

Col·laboració i metodologia

La formació s’impartirà a  La Fábrica del Videojuego, situada al campus universitari de Teatinos de Málaga, però també tindrà un format ‘online’, amb les mateixes característiques formatives que el presencial. 

La Fundació ONCE, a través del programa Por Talento Digital, becarà les persones amb discapacitat que facin la formació. Comptarà amb la col·laboració d’Inserta Empleo per a la captació de les persones que puguin fer-lo.

El curs de Tècnic en QA i Testing per a Videojocs està concebut sota la metodologia learning by doing (aprendre fent), i basat en projectes pràctics per aprendre de manera natural, amb el recolzament i seguiment de treballs i amb la disponibilitat de fer consultes a través de Campus Virtual d’Evad.  

Notícies relacionades

A més, en el marc de col·laboració entre les dues entitats els participants disposaran d’un mòdul de formació específic sobre accessibilitat universal i disseny, en el qual s’estudiaran els elements que haurien d’incloure els videojocs perquè puguin ser utilitzats per tota mena de persones, independentment de si tenen o no alguna discapacitat.

És una oportunitat per entrar en el sector dels videojocs, la indústria més gran de l’entreteniment que factura 1.479 milions d’euros a Espanya (2019) amb més de 15 milions d’usuaris.