Nintendo anuncia per sorpresa data i llançaments de jocs Switch per al 2020

Entre els títols s'hi inclouen jocs de rol i aventures, de sèries clàssiques o 'remakes' de jocs populars

nintendo

nintendo

1
Es llegeix en minuts
Efe

Nintendo ha anunciat aquest dijous, a través de Youtube i la seva presentació ‘Nintendo Direct Mini’ les dates i els noms d’un gran ventall de títols que llançarà al llarg del 2020 per a la seva consola Nintendo Switch.

Sense previ avís, la companyia nipona Nintendo ha pujat aquest dijous a Youtube un dels seus ja famosos vídeos Nintendo Direct Mini, en els quals habitualment parla de novetats i continguts concrets sobre els seus jocs, per anunciar una bomba: dates i títols que estan i estaran disponibles per a Nintendo Switch el 2020.

Entre els títols mostrats en el vídeo, s’hi inclouen jocs de rol i aventures immensos com ‘Xenoblade Chronicles: Definitive Edition’ i ‘Bravely Default II’; jocs de sèries clàssiques com ‘Borderlands’, ‘XCOM 2’ i ‘BioShock’, que desembarquen, en una consola de Nintendo per primera vegada; o ‘remakes’ de jocs molt estimats pels fans com ‘Burnout Paradise Remastered’ i ‘Panzer Dragoon: Remake’.

Notícies relacionades

També ha revelat nou contingut que estarà disponible pròximament per a diversos títols de Nintendo Switch, com l’actualització gratuïta de ‘Ring Fit Adventure’, més detalls sobre el contingut descarregable de pagament de ‘Pokémon Espada’ i ‘Pokémon Escudo’, així com la notícia que el primer lluitador del ‘Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2’ procedeix de la sèrie ARMS.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

Nintendo explica al vídeo que les dates en les quals estaran disponibles els jocs poden «patir canvis» com a conseqüència de la crisi provocada pel coronavirus.

Temes:

Nintendo