VIDEOJOCS

Call of Duty: Infinite Warfare porta la guerra a l'espai

El nou videojoc de la saga sortirà a la venda el 4 de novembre per a PS4, Xbox One i PC

call

call

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Call of Duty, una de les sagues de videojocs més exitoses de tots els temps, tornarà amb una nova entrega el 4 de novembre. Call of Duty: Infinite Warfare portarà per primera vegada l'acció d'aquest 'shooter' a l'espai exterior.

El nou videojoc de la saga d'Activison ja és oficial. L'estudi ha anunciat la data de sortida del nou títol, que es posarà a la venda al novembre per a les consoles Playstation 4 (PS4) i Xbox One i PC. El nou joc continuarà explotant l'estil cinematogràfic que ha caracteritzat la saga, que es tornarà a centrar en una cruel guerra en primera persona. Això sí: aquesta vegada el joc s'allunya de la terra per situar-se en l'espai, al més pur estil Star Wars.

Notícies relacionades

Per als escèptics que prefereixen quedar-se a la Terra, el joc inclourà la remasterització d'un dels títols més aclamats de la saga: Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

El títol arribarà al mercat en tres edicions: Legacy Edition i Digital Legacy Edition (inclou tant Call of Duty: Infinite Warfare com Call of Duty: Modern Warfare Remastered), Digital Deluxe Edition (Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered i el Season Pass) i Legacy Pro Edition (Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, el Season Pass, la SteelbookTM col·leccionista, la banda sonora del joc i altres ítems digitals).