Truc

Posar el penjador al revés a l’armari: la solució que cada vegada copia més gent i que té bastant sentit

No, no és una bogeria, sinó una solució molt útil

Posar el penjador al revés a l’armari: la solució que cada vegada copia més gent i que té bastant sentit
2
Es llegeix en minuts
H. M. Z.

S’acosta el moment de donar relleu a la roba d’hivern de nou per deixar pas a les peces més fresques de cara a la primavera –i l’imminent estiu–. El canvi d’armari és una tasca tediosa i que requereix de temps si es vol fer bé. És important doblegar la roba correctament per evitar les arrugues i que ocupi menys espai, una cosa que cal tenir fins i tot més en compte si la roba que ve a ocupar el fons de l’armari és la més abrigada. Per això hi ha multitud de trucs i consells amb els quals aconseguir que les peces voluminoses no ocupin gaire més espai que les teles més fresques. A més, una altra qüestió fonamental és la conservació de la roba durant aquell temps emmagatzemada. La pols i la humitat són molt perjudicials per al teixit i podran espatllar la teva samarreta favorita.

De vegades resulta molt complicat desfer-se de les peces que ja no ens posem, però una vegada fet alliberarà una gran quantitat d’espai. Per això, és recomanable que abans de guardar cap peça per a la tardor que ve analitzis si de veritat l’has utilitzat o ho faràs en algun moment. Si la resposta és que no, ven-la o dona-li una segona vida donant-la –sempre que estigui en un estat òptim–. Si tens dubtes quant a l’ús que li has donat aquesta temporada, ha sorgit un truc a la xarxa que t’ajudarà amb un cop d’ull. Consisteix a donar la volta als penjadors per cada peça que et poses. Per a això, assegura’t que tots mirin cap al mateix costat abans de posar-te res i, a mesura que vagis fent ús del vestidor, t’adonaràs del que realment no utilitzes.

Notícies relacionades

Recorda que de manera periòdica a la nostra secció de Decoració trobaràs tota mena de trucs que pretenem que t’ajudin a millorar la neteja de casa teva. Els experts en llar asseguren que no és tant el que netegis com el que no embrutis. Això és: es pot estalviar temps i fins i tot diners sent ordenat.

A més els productes de neteja avui dia estan a l’abast de gairebé qualsevol persona. De fet en la nostra secció de Vida i Estil t’expliquem en moltes ocasions productes que estan a bon preu i que pots aconseguir en el teu supermercat de confiança. Es tracta d’elements que et faran la vida més fàcil.