Remei natural

El sorprenent motiu pel qual la gent està ficant pasta de dents a la rentadora

El sorprenent motiu pel qual la gent està ficant pasta de dents a la rentadora
1
Es llegeix en minuts
Pedro G. Cuesta

El manteniment correcte i la neteja d’una rentadora són doblement importants per la seva repercussió en la rentada de la roba. Per això, de vegades pot resultar una bona idea recórrer a remeis alternatius menys coneguts, però potser més efectius. És el cas de la pasta de dents, un ingredient que, com la llimona, rares vegades s’associa a aquesta tasca i que, no obstant, és ideal per aconseguir que el nostre electrodomèstic quedi impol·lut.

L’efecte desinfectant, desgreixant i blanquejador d’aquests productes el proporciona l’àcid cítric, i també altres components abrasius suaus que eliminen amb facilitat la brutícia sense ser nocius per a les superfícies sobre les quals s’apliquen.

@rbr_decohome neteja de rentadora . #tipslavadora #tipslimpieza ♬ LLYLM – ROSALÍA

Mètode d’ús

Notícies relacionades

Els passos per aplicar exitosament aquest remei casolà són molt senzills. N’hi ha prou de tallar mitja llimona per la meitat, tirar per sobre una mica de pasta de dents (preferiblement sense partícules abrasives) i, a continuació, inserir-ho al tambor de la rentadora.

Finalment, cal activar un programa de mitja hora amb aigua freda. Una vegada completat, ja tindràs la rentadora neta i llesta per continuar eliminant taques de la roba, a més de tenir una bona aroma i un aspecte brillant.