Tradició de luxe
Els empleats d’Inditex presumeixen de panera de Nadal: val 200 euros
Un ‘satisfyer’ al taüt panera d’una funerària
Així és Galo Celta, l’empresa dels ous que esmorza Amancio Ortega
Els treballadors de l’empresa d’Amancio Ortega llueixen la capsa a les xarxes

nadal
És un dels grans moments en la vida interna de qualsevol empresa. La panera de Nadal, l’obsequi amb què el patró vol felicitar l’esforç dels seus empleats durant tot l’any, dona peu a tota mena de reaccions: alegria, resignació, humor, burla o, per als més dissortats, indignació.
La tradició nadalenca, com la de les estrenes, semblava que havia caigut en desús durant els anys de la crisi financera (2008-2012). Algunes empreses van substituir la panera per un únic obsequi o, senzillament, van optar per suprimir-la.
Hi ha altres companyies que no només han optat per mantenir el costum, sinó també per potenciar-lo. Aquest és el cas d’Inditex. La panera de l’empresa d’Amancio Ortega s’ha guanyat una fama merescuda.
Els seus empleats disfruten exhibint a les xarxes socials la capsa que reben, carregada de productes artesans, ecològics, la majoria fets a Galícia. A més, poden presumir de respecte al medi ambient: capses reciclables i reducció al mínim dels plàstics.
Inditex ha repartit unes 50.000 paneres de Nadal. El valor dels productes pot superar els 200 euros.
Una de les seves empleades no s’ha resistit a la temptació de fer l’‘unboxing’ per revelar el contingut de la seva panera:
@aariiaanaaa_ Petit unboxing de la panera nadalenca d’aquest any ⛄️ #fyp #inditex #unboxing #christmas ♬ White memory (Christmas song) – SOUND BANK
Els productes de la panera d’Inditex
Conserves gallegues de ventresca de tonyina i musclos de la Conservera Friscos.
Formatge Galmesán (un formatge premiat als World Cheese Awards 2021).
Embotits d’Isidro González.
Pebrots del piquillo i espàrrecs.
Oli d’oliva verge extra d’Aceites Abril.
Roques de xocolata del xef Manuel Costiña (bombons Costiña Chocolat).
‘Maruxas’ de nata.
Pasteas Moscovitas de Rialto.
Mantecados de l’Asociación Contemplare.
Torrons de Xixona, de rovell torrat i de xocolata de Turrones Picó.
Ginebra Green Mixology Organic London Dry, d’O Fogar do Santiso.
Vermut ecològic.
Vi gran reserva Marqués de Riscal.
Botella de xampany francès gran reserva de la firma Lallier.
- Baixa natalitat La Universitat Pompeu Fabra explica per què és cada vegada més freqüent voler tenir només un fill
- Psicologia El pediatra Carlos González explica què passa si els pares discuteixen davant dels seus fills
- Desorientació i falta de solucions
- Estrena ferroviària Renfe inicia amb èxit les proves del nou tren de Rodalies sobre el traçat de la línia R1
- Els joves adults que viuen en parella cauen a la meitat en 50 anys