Amb aquesta subscripció deixaràs de preocupar-te pel menú setmanal (i menjaràs sa)

Segons un estudi de l'empresa de kits de receptes a domicili HelloFresh, un 81% dels espanyols no mengen saludable per falta de temps

La companyia, que va aterrar fa poc a Espanya, ofereix un sistema de subscripció setmanal en el qual t'envien els ingredients per a elaborar un menú variat

Amb aquesta subscripció deixaràs de preocupar-te pel menú setmanal (i menjaràs sa)

HelloFresh

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Menjar bé i sa és fonamental per al nostre benestar personal. Però tancar-se en la cuina per a preparar menjars o sopars requereix temps. Alguna cosa que amb un ritme de vida atrafegat es pot acabar convertint en un veritable mal de cap. Però no sols és una qüestió de temps, també de creativitat. Quantes vegades obres la nevera i no saps què preparar? Segur que moltes i has acabat recorrent al menjar ràpid o a plats poc saludables.

Per a portar una dieta equilibrada, el més important és la varietat. La carn i el peix, les hortalisses, verdures i fruites; els cereals, sobretot integrals, o la fruita seca, entre altres, són la base principal d'una alimentació saludable. En aquest sentit, l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) recomana que la dieta estigui formada per un 50% de fruites i vegetals, un 25% de cereals i un 25% de proteïnes. En el cas d'aquestes últimes, el més sa és consumir-les en forma de llegums o fruita seca.

Segons un estudi dut a terme per l'empresa de kits receptes a domicili HelloFresh, 8 de cada 10 persones cuinen a casa mínim 4 dies a la setmana, però només a un 47% els apassiona aquest moment. El 56% dels enquestats asseguraven que decidir què comprar els estressava. Però hi ha més, només un 19% considerava que porta una dieta equilibrada i el principal motiu era el temps (34%).

Receptes saludables a domicili

Sempre hi ha solucions per a tot. I, concretament, existeix una perquè deixis de preocupar-te del menú setmanal i que puguis menjar de manera saludable amb productes frescos i locals, estalviant temps. T'arribarà a casa cada setmana i, a diferència del ‘delivery’ clàssic, el menjar no ve feta. Aquesta solució és HelloFresh, una empresa que va aterrar fa poc a Espanya i que ofereix kits de receptes amb un model de subscripció setmanal flexible i amb opcions per a tots els gustos. Ells et manen els ingredients i les instruccions, i ets tu qui elabora la recepta. Una fórmula que t'estalviarà el temps de pensar què cuinar i, també, el d'anar a fer la compra.

Wraps coreans amb bistec i cogombre adobat elaborats amb HelloFresh

/ HelloFresh

Cada setmana renoven les receptes amb 15 noves opcions. Així, per exemple, la setmana vinent pots trobar plats tan suculents com un llom de porc amb rigatoni, una pita farcida de verdures al pesto, un formatge estil xipriota amb ratatouille o una vedella saltada en vinagreta asiàtica, entre moltes altres opcions.

Recepta de Moniato rostit amb formatge estil xipriota feta amb HelloFresh



/ HelloFresh

Però no sols et facilitaran la vida. També potenciaran les teves habilitats culinàries. Les seves instruccions pas a pas t'ho posaran molt fàcil. Ara, a més, ofereixen un estalvi de fins a 70 € amb els quatre primers lliuraments. Més ben impossible. 

Com funciona el servei d'HelloFresh?

El sistema d'HelloFresh és senzill i tan sols necessitaràs la seva aplicació o la seva pàgina web. En tan sols tres passos estaràs menjant de manera saludable i gaudint de receptes suculentes amb els seus kits. Com?

  1. Tu planifiques el menú. HelloFresh et permet triar el menú que millor s'adapti als teus gustos i necessitats en la seva aplicació. Compten amb receptes tradicionals, opcions per a tota la família, vegetarianes o de diferents països del món. Pots demanar de tres a cinc receptes setmanals per a entre dues i quatre persones. El sistema, a més, és flexible perquè puguis canviar-lo quan vulguis. Cada setmana renoven l'oferta amb 15 noves opcions. Tot això des de 4,45 € per ració.

  2. T'arriben els ingredients a casa. Els kits t'arribaran a casa amb tots els ingredients frescos i locals. Sempre rebràs la quantitat que necessitis. Ni més, ni menys. Tu només hauràs de posar bàsics com la sal o l'oli.

  3. Segueix les instruccions i a gaudir. Els kits compten amb unes instruccions perquè puguis elaborar la recepta pas a pas en 25 minuts. Així que podràs gaudir de plats deliciosos, encara que no siguis un mestre de l'art culinari.

Una manera d'acabar amb el desaprofitament alimentari

En 2020, segons el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, les llars espanyoles van tirar a les escombraries 1.364 milions de quilos/litres d'aliments. El desaprofitament d'aliments és una de les fonts d'emissions de CO₂ que influeixen en el canvi climàtic. Entre les principals causes està la falta de planificació: comprem més del que realment consumirem.

Amb HelloFresh reduiràs el desaprofitament d'aliments



/ HelloFresh

Amb el model de subscripció d'HelloFresh tan sols rebràs allò que vagis a consumir. Per tant, no sols reduiràs el desaprofitament d'aliments, també la quantitat de residus generats.