Font de joventut

Isabel Preysler: els aliments imprescindibles amb què es manté tan bonica amb 72 anys

  • Isabel Preysler celebra els seus 72 anys (i la seva renovada solteria)

  • Mamarazzis: Isabel Preysler i Alfonso Díez, junts en un sopar de ¿parelles?

Isabel Preysler: els aliments imprescindibles amb què es manté tan bonica amb 72 anys

Europa Press

2
Es llegeix en minuts

Isabel Preysler és sinònim d’elegància i bellesa. I és que la ‘celebrity’, als seus 72 anys, llueix una esplèndida i esvelta figura que, sigui dit de passada, no ha perdut al llarg de la seva vida. Una vida que just escriu un nou capítol, després de la seva ruptura amb el premi Nobel Mario Vargas Llosa. Però el cert és que, tot i que en ocasions el factor genètic és important, els miracles no existeixen, i l’alimentació té un paper fonamental en el físic.

1. Xocolata: vici dolç

1. Xocolata: vici dolçSegons va confessar ella mateixa fa uns anys, la xocolata és el seu «únic vici». Tot i que aquest aliment, com tot en excés, fa engreixar, també té múltiples beneficis per a la salut, perquè és antidepressiu, energètic i antioxidant. No obstant, a l’hora d’escollir aquest aliment, el més important és tenir en compte el tipus de xocolata de què es tracta i el nivell de sucre que conté. De fet, segons un estudi de ‘The Journal of Nutrition’, es recomanen consumir dues unces al dia d’una xocolata que contingui un mínim del 70% de cacau.

2. Vitamines

La mateixa Preysler també ha confessat més d’una vegada que pren vitamines, les quals li aporten una gran quantitat de nutrients i són el suplement perfecte per a la seva estricta dieta. Al llarg del dia ingereix diversos d’aquests suplements que li aporten vitamines (B, C i E), col·lagen i magnesi, entre d’altres.

3. Cereals integrals

Són un aliment fonamental en una dieta saludable, ja sigui en forma de blat, blat de moro o arròs. Aquest últim es troba entre els aliments imprescindibles a la seva cuina, probablement pels seus orígens filipins, un país on l’arròs és part fonamental de la gastronomia.

4. Batuts verds

Notícies relacionades

Els coneguts com a ‘smoothies’ verds i sans són la manera ideal de consumir una gran quantitat de fruites i verdures alhora. En una visita al programa d’Antena 3 ‘El hormiguero’, la coneguda ‘celebrity’ va confessar que cada matí, per esmorzar, es beu un batut verd, el qual és saludable per a la pell i li aporta una gran energia. Els aliments que conté el Batut Preysler són: bròcoli, espinacs, pebrot verd, col arrissada, poma, carbassó cru i suc de llima. No obstant, hi ha centenars de combinacions per elaborar la recepta, ja que, mentre siguin fruites i verdures, tot hi és benvingut.

5. Llenties i plats de cullera

¿A qui no li agrada un bon plat de cullera? Doncs Isabel Preysler no és una excepció. En el llibre publicat per la seva filla Tamara Falcó el 2021, titulat ‘Las recetas de casa de mi madre’, aquesta revela l’amor de la seva mare per aquest plat, que és ric en ferro, fibra, vitamina B i minerals.