Iniciativa sostenible

Bogeria entre els clients: surt a la llum el truc per comprar a Lidl per només tres euros

  • Va a comprar a un supermercat amb 12 euros i les xarxes al·lucinen amb el que passa

  • Els tres supermercats més barats i els tres més cars aquesta setmana

Bogeria entre els clients: surt a la llum el truc per comprar a Lidl per només tres euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cadena de supermercats Lidl ha tret a la venda la bossa antimalbaratament de fruites i verdures, un lot de productes de primera necessitat que es pot aconseguir per tan sols tres euros a les més de 650 botigues que la multinacional té ubicades per tot Espanya.

El lot, que inclou fruites i verdures fresques que, malgrat no complir els estàndards o patir desperfectes a l’envàs, continuen sent totalment aptes per al consum, ha fet embogir els clients d’aquests establiments, que no han tardat a fer-se ressò de la notícia gràcies a perfils com Orden y Limpieza que l’han compartit a través de les xarxes socials.

@ordenylimpiezaen Bolsa cero desperdicio de Lidl #haul #compra #compralidl #comprasemanal #cerodesperdicio ♬ sonido original - Orden y Limpieza en

Desplegament des de les Canàries

Notícies relacionades

Aquest paquet, que va sorgir com una gran alternativa als preus prohibitius de molts aliments a causa de la inflació, va aterrar per primera vegada al nostre país a les més de 30 botigues que Lidl té a les Canàries. La implementació de la ‘bossa antimalbaratament’ a l’arxipèlag canari va permetre donar sortida a més de 20.000 quilograms d’aliments, per la qual cosa la companyia alemanya ha decidit estendre aquest lot a la resta del país.

Aquesta iniciativa va sorgir com a solució al malbaratament alimentari, una de les grans prioritats de l’empresa en matèria de sostenibilitat. «Apostem fermament per la prevenció, planificant i gestionant de manera eficient el nostre assortiment per minimitzar al màxim l’estoc de productes sobrants», va dir la directora d’RSC de Lidl Espanya, Michaela Reischl.