Riscos

El motiu pel qual has de tornar aquesta cadira de despatx d’Ikea

extra/Ikea.jpg

extra/Ikea.jpg / Efe / Kiyoshi Ota

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa un mes, el gegant suec ja va procedir a retirar del mercat aquesta mateixa cadira, que ara l’OCU –Organització de Consumidors i Usuaris– ha posat una altra vegada en el punt de mira.

Es tracta de la cadira giratòria de la marca Odger de color antracita. El problema és que pot trencar-se amb l’ús a causa d’un defecte que presenta a la base d’estrella.

Així, l’empresa sueca demana que tot aquell que disposi d’aquest model de cadira deixi d’utilitzar-la i acudeixi a alguna de les botigues per tornar-la i que li tornin els diners, sense que faci falta que es presenti el tiquet de compra.

Data de fabricació

Notícies relacionades

Tanmateix, cal assegurar-se que el producte és «amb data fabricació anterior a la setmana 21 de l’any 2022 (inclosa)» segons consta en la nota d’Ikea. La setmana 21 va començar el 23 de maig, amb la qual cosa cal mirar sota del seient si la seva fabricació va ser anterior a aquell dia.

En cas de ser així, Ikea demana deixar d’utilitzar-la immediatament i tornar-la a qualsevol botiga», perquè hi ha risc que es pugui produir una caiguda. La botiga posa a disposició dels clients un telèfon gratuït d’informació (900.400.922) i demana disculpes «pels inconvenients que pugui originar la retirada».

Temes:

OCU Ikea