Troba el teu habitatge a barcelona

Rendes pels núvols

Ikea ajudarà a pagar el lloguer a joves que proposin solucions a la problemàtica de la vivenda

La companyia sueca convoca un concurs per a persones d’entre 18 i 30 anys en què el premi són 12.000 euros

  • ¿Com serà el 2023 per als hipotecats?

  • Excloses de les mesures contra la pujada del lloguer a BCN: «Em demanen 200 euros més al mes»

Ikea ajudarà a pagar el lloguer a joves que proposin solucions a la problemàtica de la vivenda
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dificultat dels joves per independitzar-se i accedir a una vivenda és un fet constatat. Per mirar de buscar solucions al problema, Ikea s’avé a pagar el lloguer durant un any a cinc persones d’entre 18 i 30 anys si aporten mesures originals i factibles per apaivagar la crisi del sector.

El concurs, titulat ‘Inspiring Talents: ¿Com millorar l’accés a la vivenda?’, es va presentar en el marc del festival internacional de disseny Madrid Design Festival. Els cinc participants que enviïn les idees més innovadores per solucionar la problemàtica de l’accés dels joves a la vivenda rebran una ajuda de 12.000 euros per pagar el lloguer durant un any.

Un vídeo de tres minuts amb una mesura innovadora

Notícies relacionades

A més, els interessats han d’explicar quins són, segons el seu parer, les principals barreres per accedir a la vivenda i enviar un vídeo de 3 minuts de durada com a màxim en què exposin una proposta innovadora relativa a l’ús d’entorns o espais ja existents d’urbs i pobles (edificis sense ús, Espanya buidada, zones industrials, etc.) que contribueixi a millorar aquesta problemàtica. 

Si tens entre 18 i 30 anys, i tens iniciatives per fer front a les tensions del mercat del lloguer, pots enviar-les des del 10 de gener fins al pròxim dia 22 a través de la seva web. Quan s’acabi aquest període, un comitè d’experts seleccionarà les cinc més innovadores i les premiarà amb l’ajuda econòmica promesa.