Tendència en supermercats

¿Ous ferrats de Mercadona o a la planxa? L’última novetat de la cadena que tothom té a la boca

¿Ous ferrats de Mercadona o a la planxa? L’última novetat de la cadena que tothom té a la boca

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Popularment sol indicar-se com la baula més baixa en l’escala d’arts culinàries una sentència: no ets apte per a la cuina si ni tan sols saps fregir-te un ou.

Doncs per a aquells que no són destres amb la paella i allò que pels avatars del seu dia a dia no els queda ni un minut lliure per dedicar-lo a la preparació d’un dels plats més senzills, Mercadona ha presentat una solució culinària que està fent furor entre els consumidors de la cadena de supermercats: ous a la planxa envasats.

Aquests ous es poden trobar a la secció de refrigeris empaquetats de dos en dos i a un preu d’1,80 euros. Només se’ls ha d’aplicar una mica de calor i ja es poden ingerir.

Notícies relacionades

La peculiar ‘menja’ ha provocat un encès debat a les xarxes socials, entre els que pensen que és innecessari, car i poc sostenible per la quantitat de residus plàstics necessaris per al seu envasament i aquells que consideren que és una solució òptima per a les persones amb problemes de mobilitat.

I és que aquest tipus d’ou ferrat va ser creat originalment per a aquest tipus de públic i també pensant per satisfer menús per a grans col·lectius de manera segura i ràpida.