OFERTES

¿Quan és el Cyber Monday?

Black Friday, 2022 minut a minut: les millors ofertes

Aquest dia, juntament amb el Black Friday, suposa el tret de sortida de les compres nadalenques, en què molts consumidors aprofiten per adquirir els productes a un preu més reduït

¿Quan és el Cyber Monday?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Cyber Monday, o també conegut com a ‘ciberdilluns, té lloc cada any el dilluns després de celebrar Acció de Gràcies, a causa que té el seu origen als Estats Units. Per tant, el 28 de novembre tindrà lloc aquesta celebració. 

Durant aquest dia, que es podria considerar com una prolongació del Black Friday, les botigues ‘online’ ofereixen grans descomptes. En aquest cas, i a diferència del seu predecessor, els descomptes són en articles tecnològics

Notícies relacionades

A diferència del Black Friday, que tindrà lloc el divendres 25 de novembre, té menys fama a Espanya. Tanmateix, cada vegada són més els comerços de productes electrònics que se sumen a aquesta celebració, i ofereixen una gran varietat de descomptes entre els seus articles.

La suma del Black Friday i Cyber Monday dona el tret de sortida a les compres nadalenques, ja que són molts els que aprofiten les ofertes d’aquests dies per aconseguir els articles per un preu més reduït.