Com netejar els fars del cotxe amb només dos productes

Com netejar els fars del cotxe amb només dos productes
1
Es llegeix en minuts

A l’hora de netejar un cotxe, els fars són una de les parts del vehicle que més dificultat tenen, ja que solen estar molt exposats i la part davantera és la que acumula més pols i on s’estavellen insectes i s’enganxa més brutícia.

A més, mantenir-lo en el millor estat possible és vital per a la seguretat viària del conductor, ja que és un dels mecanismes més importants.

És molt comú intentar netejar-los amb aigua i sabó amb el rentat automàtic del cotxe, i tot i així no acaben d’estar nets mai. Aquesta sensació de brutícia permanent es pot canviar amb aquest truc infal·lible que et portem. Si vols deixar-los com si fossin nous, ves a buscar al rebost una llimona i bicarbonat. És molt senzill: parteix una llimona per la meitat i empolvora-hi una bona quantitat de bicarbonat. Agafa la llimona i frega-la amb força als fars. En qüestió de segons podràs comprovar com la brutícia se’n va a la primera.

Notícies relacionades

No és l’única fórmula que funciona, també pots fer una potinga amb suc de llimona i bicarbonat i, una vegada feta, refrega-la amb una baieta sobre els fars i fregar-los bé.

La llimona i el bicarbonat són un binomi especialment útil per netejar. També és ideal per netejar la nevera, i a més de treure la brutícia més incrustada, també és perfecta per eliminar les pudors que de vegades es queden en aquest electrodomèstic per haver deixat oblidat algun aliment en mal estat o d’una olor especialment potent.